God morgon! Som jag berättat om tidigare så har även jag lagt till lite bönor till min kost. Jag har hittat en bra variant på tetra som innehåller ekologiska bönor av lite olika sorter: kidneybönor, stora vita bönor och kikärter. Gott med lite blandat och kidneybönorna ger fin färg om du, som här, använder dem […]
Archive for the ‘MCT olja’ Category
God morgon på er! Så här kan man väl säga att en standardmiddag ser ut för mig, som jag äter när jag kommer hem från jobbet :) Ser rätt gott ut eller hur? Middagen består av en matlåda, i det här fallet en köttfärsröra med blomkål och lök, och en massa råa grönsaker. Det här lasset har […]
Tips på bra frisör i Stockholm city!
Bra frisör i Stockholm city? Ta en titt på den bästa frisören i Stockholm city!
Tips på bästa Solarium i Stockholm!
Bästa solarium i Stockholm? Sola solarium på Suntana – bästa Drop-In solarium i Stockholm city!
Suntana finns även i Solna, Sundbyberg , S:t Eriksplan och Enskede.
Recent Posts
- Mina bidrag till Världsbokdagen 23 april
- Moccatryfflar
- Långlagat lamm med indisk tomatsås – Pulled Lamb
- Zucchinibiffar med linser
- Glutenfria småbröd till brunchen
- Blomkålssoppa
- Lättlagad omelett med fetaost
- Kokbokstips för alla smaker
- Matig macka till påsklovsfikat
- 15 år med glutenfri LCHF
- Påskbordets godaste efterrätter
- Soppa à la Man tager vad man haver
- En röd och en grön coleslaw
- Ugnsbakad torsk med örter och äggsås
- Glutenfritt nötbröd och hemgjord färskost
- Chokladparfait som lördagsgodis
- Gratinerad falukorv med blomkålsmos
- Glutenfri fläskpannkaka med sockerfri lingonsylt
- Min bästa kycklinggryta från Kreta
- Chokladmousse med hallon
Contributors
Tags
Recent Posts
- Mina bidrag till Världsbokdagen 23 april
- Moccatryfflar
- Långlagat lamm med indisk tomatsås – Pulled Lamb
- Zucchinibiffar med linser
- Glutenfria småbröd till brunchen
- Blomkålssoppa
- Lättlagad omelett med fetaost
- Kokbokstips för alla smaker
- Matig macka till påsklovsfikat
- 15 år med glutenfri LCHF
- Påskbordets godaste efterrätter
- Soppa à la Man tager vad man haver
- En röd och en grön coleslaw
- Ugnsbakad torsk med örter och äggsås
- Glutenfritt nötbröd och hemgjord färskost
- Chokladparfait som lördagsgodis
- Gratinerad falukorv med blomkålsmos
- Glutenfri fläskpannkaka med sockerfri lingonsylt
- Min bästa kycklinggryta från Kreta
- Chokladmousse med hallon
Contributors