Appfelpaj light
Härlig och smarig tysk Rabarberpaj – Appfelpaj light – enkelt recept på tysk Rabarberpaj. Portioner: 4 Points: 3,5 points/portion Tid: ca 30 minuter Ingridienser: 3 rabarber 2 msk russin 1 msk socker 1 tsk kanel 2 dl havregryn 3 msk vetemjöl 2 msk flytande margarin 4 tsk farinsocker Gör så här: 1. Sätt ugnen på [...]
Appfelpaj light

Härlig och smarrig tysk äppelpaj – tysk appfelpaj light – enkelt recept på tysk äppelpaj. Detta är en tysk light äppelpaj, dvs den är nyttigare än vanlig äppelpaj. Points: 3,5 points/portion Tid: ca 30 minuter Ingredienser: (4 portioner) 3 äpplen 2 msk russin 1 msk socker 1 tsk kanel 2 dl havregryn 3 msk vetemjöl … Continue reading Appfelpaj light

Inlägget Appfelpaj light dök först upp på Äppelpaj.se.

Enkel Rabarberpaj – enklaste Rabarberpaj receptet
Enkel Rabarberpaj – recept på den enklaste Rabarberpajen. Riktigt enkel att tillaga och det blir  riktigt gott! Ingredienser fyllning: - 5 rabarber (fasta, syrliga) - 1 dl socker - 1 msk kanel Ingredienser pajdeg: - 1½ dl vetemjöl - 1½ dl socker - 100 g smör eller margarin Tillagningstid: Över 20 min Svårighetsgrad: Medel Gör [...]
Rabarberpajen
Ingredienser Beräknat för 4 portioner Pajdeg 2 dl      vetemjöl 1 msk      sockar 75 g      smör 2 tsk      vatten Fyllning 3 msk      vatten, rumstempererat 4 st      rabarber, stora 3 msk      socker Gör så här: Pajdeg: Rör mjöl, socker och smör i en matberedare tills smöret är jämnt fördelat i [...]
Apelsin och äppelpaj

Blanda i en bunke eller matberedare vetemjöl, strösocker (3/4dl), vanillin-socker och salt. Hacka sedan smöret i små bitar och häll ner det i bunken/matberedaren. Blanda tills du får en smulig/klumpig massa. Häll kanel, det rivna apelsinskalet samt strösocker (2msk) i en plastpåse. Skaka om. Häll sedan ner äppelklyftorna i påsen och skaka om tills all … Continue reading Apelsin och äppelpaj

Inlägget Apelsin och äppelpaj dök först upp på Äppelpaj.se.

Apelsin och äppelpaj
Blanda i en bunke eller matberedare vetemjöl, strösocker (3/4dl), vanillin-socker och salt. Hacka sedan smöret i små bitar och häll ner det i bunken/matberedaren. Blanda tills du får en smulig/klumpig massa. Häll kanel, det rivna apelsinskalet samt strösocker (2msk) i en plastpåse. Skaka om. Häll sedan ner äppelklyftorna i påsen och skaka om tills all [...]
Mammas knäckiga rabarberpaj
Portioner: 4 – 6 Ingredienser * 6 – 8 rabarber * 1 valfri mängd socker * 1 valfri mängd kanel Täcke * 125 g smör eller 125 g margarin * 1.5 dl socker * 2 dl vetemjöl * 0.75 tsk bakpulver Tillagning Värm ugnen till 200 grader. Skala och kärna ur rabarberna. Skär dem i [...]
Lollos rabarberkaka
Gör sockerkakan, rör smör och socker. Tillsätt ägget. Rör sedan i bakpulver, sedan vetemjöl och sist mjölken. Rör snabbt ihop till en jämn smet. Häll i en smord bröad form. Skala rabarber och skär i mindre bitar. Blanda socker och kanel och rulla rabarberskivorna i det. Tryck ner rabarberskivorna i sockerkakan. Om det blir socker [...]
Gammaldags rabarberkaka
Blanda de torra ingredienserna, fördela smöret däri, tillsätt mjölk och ägg. Häll i smord och bröd form, vänd rabarberskivorna i socker och kanel, lägg dem på smeten. Grädda kakan ca 35 min i 160 grader. En väldigt god kaka som blir saftig. Ingredienser: 2 dl strösocker 4 dl vetemjöl 2tsk bakpulver 1tsk vaniljsocker 50 g [...]
Gammaldags Äppelkaka

Blanda de torra ingredienserna, fördela smöret däri, tillsätt mjölk och ägg. Häll i smord och bröd form, vänd äppelklyftorna i socker och kanel, lägg dem på smeten. Grädda kakan ca 35 min i 160 grader. En väldigt god kaka som blir saftig. Ingredienser: 2 dl strösocker 4 dl vetemjöl 2tsk bakpulver 1tsk vaniljsocker 50 g … Continue reading Gammaldags Äppelkaka

Inlägget Gammaldags Äppelkaka dök först upp på Äppelpaj.se.