Här kommer det sista rabarberreceptet för i år.
Dessa är underbart goda och här inser man att rabarber mycket väl kan ta platsen som syrliga äpplen…
ca 12-16 st beroende på stl av formarna
50 gram smält smör
5 ägg
2 msk erythritol och 1/4 krm stevia
1 dl grädde
1 dl Aman Prana kokosnötsmjöl
1 dl mandelmjöl
1,5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
200-250 gram rabarber
25 gram osaltat smör
2 tsk kanel
2 msk erythritol och 1/4 krm stevia
Gör så här.
Ansa och skiva rabarbern, välj själv om du vill ha tunna skivor eller större bitar, eller varför inte blanda?
Stek upp rabarbern i smör, den ska absolut inte brännas. Strö över sötning och kanelen blanda väl runt, låt svalna av.
Vispa ägg och sötning fluffigt. Blanda ner grädden och det smälta smöret i smeten, blanda väl. Blanda torra ingredienser och blanda ner dem väl i smeten. Vänd sist ner rabarbern.
Skeda upp i formar och grädda mitten av ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter.
©MariannAndersson
Bloggar etiketter: bakverk, muffins, rabarber, Rabarber- och kanelmuffins
Tips på bra frisör i Stockholm city!
Bra frisör i Stockholm city? Ta en titt på den bästa frisören i Stockholm city!
Tips på bästa Solarium i Stockholm!
Bästa solarium i Stockholm? Sola solarium på Suntana – bästa Drop-In solarium i Stockholm city!
Suntana finns även i Solna, Sundbyberg , S:t Eriksplan och Enskede.
- Påskbordets godaste efterrätter
- Soppa à la Man tager vad man haver
- En röd och en grön coleslaw
- Ugnsbakad torsk med örter och äggsås
- Glutenfritt nötbröd och hemgjord färskost
- Chokladparfait som lördagsgodis
- Gratinerad falukorv med blomkålsmos
- Glutenfri fläskpannkaka med sockerfri lingonsylt
- Min bästa kycklinggryta från Kreta
- Chokladmousse med hallon
- Min bästa räksoppa
- Två goda smoothies
- Laxpudding med fetaost
- Glutenfri köttfärspaj på ostbotten
- Glutenfria kryddbröd
- Glutenfria kryddbröd
- Grekisk kycklinggryta med tzatziki
- Glutenfri chokladkaka till sportlovsfikat
- Helstekt sidfläsk med apelsin, chili och rosmarin
- Glutenfria ostkex till fredagsmyset
- Påskbordets godaste efterrätter
- Soppa à la Man tager vad man haver
- En röd och en grön coleslaw
- Ugnsbakad torsk med örter och äggsås
- Glutenfritt nötbröd och hemgjord färskost
- Chokladparfait som lördagsgodis
- Gratinerad falukorv med blomkålsmos
- Glutenfri fläskpannkaka med sockerfri lingonsylt
- Min bästa kycklinggryta från Kreta
- Chokladmousse med hallon
- Min bästa räksoppa
- Två goda smoothies
- Laxpudding med fetaost
- Glutenfri köttfärspaj på ostbotten
- Glutenfria kryddbröd
- Glutenfria kryddbröd
- Grekisk kycklinggryta med tzatziki
- Glutenfri chokladkaka till sportlovsfikat
- Helstekt sidfläsk med apelsin, chili och rosmarin
- Glutenfria ostkex till fredagsmyset