Läcker rabarberkaka
Blanda samman ingredienserna till degen och låt vila i ca 30 min. Sätt ugnen på 200°C. Skala, kärna ur och skär rabarberna i tjocka rabarberskivor. Tryck ut degen i en smord ugnssäker form (spara lite deg som ska användas till garnering). Täck med äppelrabarberskivor varvat med socker och kanel. Kavla ut resten av degen i [...]
Drottningens rabarberkaka
Blanda samtliga ingredienser till pajdegen, gärna i mixer, och lägg den i kylskåpet. Gör fyllningen: Smält smöret och tillsätt sockret så det löser sig. Tag från plattan. Riv mandelmassan grovt och blanda ner den. Riv av det gula på citronerna och rör ner det. Rör till en jämn smet. Rör ner äggen. Sätt tillbaka kastrullen [...]
Socker rabarberkaka
Ingredienser 4-8 rabarber beroende på storlek 4 ägg 2 dl Dansukker Brun Farin Strö 1 tsk kanel 1/2 tsk Dansukker Vaniljsocker 1 dl potatismjöl 2 tsk bakpulver 1/2 dl Dansukker Fibrex 75 g smält smör eller margarin 1. Sätt ugnen på 175º. 2. Vispa ägg och farin pösigt. 3. Blanda kanel, vaniljsocker, potatismjöl, Fibrex och [...]